';

Vi er er et lite byrå som tenker stort

Lokal
Vi lager lokal håndlaget reklame både for lokale, nasjonale og internasjonale kunder.

Erfaring
Med lang erfaring og en rekke ferdigheter er vi istand til å møte de fleste behov som våre kunder har, enten det er på nett eller på trykk, ny strategi eller nye fotografier.

Nettverk
Når vi trenger hjelp har vi en rekke dyktige samarbeidspartnere. Vårt nettverk inkluderer musikere, illustratører, animatører, programmerere og mange flere.

Vi har fokus på tre ting

Idéer som treffer kundens behov

God planlegging og prosjektstyring

Idéen gjennomføres med godt håndverk

Folkene

Veslemøy Holt
+ 47 908 43 995
Siden Veslemøy Holt avsluttet utdannelsen sin i Australia i 2003, har hun arbeidet i flere anerkjente byråer, deriblant Kitchen og Saatchi & Saatchi. Hun har fått jobbe med merkevarer som Husfliden, Fretex, Lyse og Norwegian og vært hovedlærer i visuell kommunikasjon ved Norges Kreative Høyskole.

I tillegg er hun styreleder i Grafill Stavanger og styremedlem i Grafills hovedstyre.

Tord F Paulsen
+47 909 11 088
Med en BA i video og en MA i fotografi har Tord over 13 års erfaring fra bransjen både i Norge og internasjonalt. Han har jobbet både med reklame og presse samt på en rekke større bokprosjekter.

Han har vært hovedlærer i fotografi, samt fag­ansvarlig, ved Norges kreative Høyskole og har skapt og undervist en modul i digital historiefortelling ved Universitet i Stavanger siden 2013.